Updates: ontvang updates via RSS/ Twitter/ X/ Spotify

Vervelend he, steeds zelf sites moeten bezoeken om te zien of de informatie waar je in geïnteresseerd bent, al geplaatst is? De oplossingen voor de Midlist-site: de Midlist is de eerste Nederlandse hitlijstensite die automatisch alle site-updates aanbiedt via RSS, Twitter/ X en Spotify!

Spotify

Per mei 2016 kun je de Midlist-muziek afspelen op je computer of smartphone die aan het (mobiele) internet gekoppeld is, via muziek-streamingdienst Spotify (daarvan bestaan een app, webclient en desktop-client). Momenteel zijn de volgende playlists beschikbaar (volgen of delen = lief! :D), en het aantal playlists zal op termijn uitgebreid worden:

playlist bijwerk-frequentie
6300 Midlist-tracks 1994-2024 elke vrijdag!
Actuele Midlist Top 30 NL elke vrijdag!
Actuele Midlist-countdown elke vrijdag!

RSS/ Atom-icoon RSS

Om deze updates direct via RSS te ontvangen, heb je een RSS-reader (RSS-lees-applicatie) nodig waarin je je abonneert op een RSS-feed.

Voor sommige browsers is er bijvoorbeeld een RSS-extension, maar je kunt ook gratis desktop-programma's als FeedReader downloaden en installeren of online gebruiken.

RSS-feeds zijn te herkennen aan RSS/ Atom-icoon RSS- of Atom-icoontjes in browsers en op websites. De RSS-feeds van de Midlist-site zijn:

Twitter-icoon Twitter/ X

Ook als je @midlist volgt op Twitter/ X, kun je alle Midlist-updates direct in je Twitter-tijdlijn ontvangen, in je Twitter-desktop-applicatie, of in je iPhone/ Android-app. Meer informatie over Twitter/ X.